tirsdag 11. mai 2010

Casall rockering - kampen mot magefettet!

I går kjøpte jeg denne rockeringen fra Casall. Det skal visst være en ganske effektiv måte å trene på. Med den trener man både hofter, midje, rygg, sete og bein. Rockeringen er sammenleggbare og har et mykt og behagelig skumgummitrekk. Så gjenstår det å se om det funker, eller om det bare er enda et katta-i-sekken-kjøp, lurt av sportbransjen ;-) Fikk det ganske godt til, men jeg kjenner at jeg er stiv og øm i magen i dag. Faktisk har jeg skikkelige blåmerker på ene hoften... Men det skal bli spennende å måle magemålet neste uke!

8 kommentarer:

beat sa...

Hei! Har du merket noen forskjell med rockeringen? Jeg vuderer å kjøpe meg... Vil du anbefale den?

Charlotte sa...

Hei beat!
Gikk inn på profilen din for å se om du hadde egen blogg, men fant ikke noen link til den dersom du har...
Svarer deg her + i dagens innlegg (mandag 24. mai-10).
Jeg har merket at jeg har blitt mye sterkere i magemuskulaturen etter at jeg begynte med min rockering, pluss at korsryggplagene mine så og si er borte. Så jeg kan anbefale den på det varmeste!

beat sa...

Nei, jeg har nok ingen blogg! Oppdaget deg i dag, og fikk plutselig trangen til å MÅTTE trene - for du var jo så sporty! Da må jeg dra ut å kjøpe meg en slik - tusen takk for svar! :-) lykke til videre!

Charlotte sa...

Takk for det, og lykke til til deg også!

Anonym sa...

hvordan slår man den sammen?

Charlotte sa...

Det er små knapper som man trykker inn på hvert ledd, slik at når man tar den fra hverandre så sitter man igjen med 6 korte "stenger". Håper du skjønner hva jeg mener :-)

Denne rockeringen måtte jeg levere inn igjen, da det var noe feil med den og siden G-sport ikke klarte å skaffe meg en ny, så kjøpte jeg heller en ny en annen plass. Den ser du i innlegget datert 14. juni. Den tok jeg fra hverandre på samme måten, og den var med i kofferten på ferie til Syden :-)

Anonym sa...

Hei! Har nylig kjøpt med en slik.Syns det er rart med disse "kulene" som er på innsiden av ringen. Syns det er litt vondt faktisk, å bruke den. Hva er din erfaring?

bontu1991 sa...

Hi.... jeg lurer på om den rockeringern funger i det hele tatt jeg...jeg kjøpte min for 2 dager siden... jeg klarte ikke å rocke idag for det var sååååå vondt..igår, første gangen focka jeg 20 min...men idag jeg holdte på å grine av 5 min...utrolig vondt..kan ikke ta på magen min en gang...men jeg trenger virkelig å få bort mage fettet... det er liksom kun der eg er feit... hjelper den...svar meg på bontu1991@yahoo.com pleaseee