onsdag 3. september 2008

Make my wish come true...

Ønske, ønske, ønske... Green Gate har så utrolig mye fint! Kom over noen bilder av det siste nye der i gården, og jeg falt pladask for de utrolig vakre te-boksene! Sletten Shoppingsenter; her I come! I morgen skal jeg innom Bertha`s Oldebarn, håper de har teen inne! Hvis ikke, så finner jeg helt sikker noe annet å bruke pengene på (he, he, he...)
Imens får jeg ta til takke med noen bilder, alle fra Green Gate.

Enjoy!

7 kommentarer:

Vakkert Liv sa...

Helt enig, Green Gate er flott!!
Ser du også har begynt på et bestemorsteppe..jeg holder fremdeles på med mitt. Men innimellom disse rutene så dukker det opp andre ting, så da blir de lagt bort :)
Bare koselig hvis du linker meg :)

Joanna sa...

Så masse flott hos Green Gate, det skal vere vist! Håper at du finner teen, men eg er sikker på at der er flust av ting å bruke penger på ;O)

Tiril sa...

Veldig koselige ting fra Green gate,jeg har kjøpt de nye høstfargene, i jordfarger, herlige de og.

sandra sa...

green-gate er veldi gøy:) masse-masse fint!!!

takk for hyggelig melding:) min kjære mann fikk i oppgave å kjøpe spray-boks, å den er derfor fra biltema;) fikk forslag av en annen blogger om europris... det var veldi fort gjort, tørket på 15min, å sprayet på 2 strøk!

sandra sa...

koselig blogg foresten:) så lurt å lme greengate servietter på ting og tang:)

Joanna sa...

Klart du kan:O) Send meg adressa di på joannahjelleboe@hotmail.com

Grip dagen sa...

Her har jeg aldri vært før.
Men jeg ser allikevel mye kjent...

Jeg er også glad i Green Gate. Jeg synes de har litt Tilda-stil over seg... (Jeg er ganske glad i det også...).

Jeg pleier å si: Når jeg har ei god lydbok på CD-spilleren og et kjekt håndarbeid - Da går det ikke an å få det bedre. Som jeg koser meg da!!!
Jeg hører mest på krim. Jo Nesbø, Lisa Marklund, Henning Mankell, Unni Lindell, Karin Fossum, Dan Brown... Jeg har snart hørt alt de har på biblioteket! -Og det er ikke tull!
Får ikke tid til mye lesing. Men nå ligger Stieg Larsson på nattbordet. Alle sier jo den boka er så god... De to andre bøkene hans ligger også på vent, så jeg må bare lese i vei...

Kos deg med bestemorsrutene. Det blir et flott og varmt pledd!

Mange hilsner Marit