fredag 5. september 2008

Julegaver

I dag skulle jeg innom en butikk for å kjøpe bursdagsgave til en gutt som blir 2 år. Fant en kjempefin presang som passet mitt i blinken og var veldig fornøyd med det. Men på vei til kassen finner jeg altså noe annet som ikke passer til en 2 åring, ei heller en gutt! Kjøpte nesten hele butikkens beholdning, 2 bursdagsgaver og 5 julegaver! Så nå er jeg ferdig med de 5 første julegavene, helt supert! Kan desverre ikke skrive hva det var jeg kjøpte, tilfelle noen av dem skulle lese her.
Legger heller ved et bilde av Green Gates julepynt
Photo: Green Gate
Ønsker alle en flott fredagskveld :D

6 kommentarer:

MOLLY sa...

hellu på du:)


Jeg blir helt matt av alle som er langt nede på julegavelisten allered...puh;)

Jeg ender vel med å sende avgårde kartonger med nedpakket kjøøkenutsyr...haha;)
God helg til deg;)

CosiFanTutta sa...

Hei, takk for besøk på bloggen min - har aldri vært her hos deg. Du Masse fine bilder. Nå begynte jeg å glede meg til jul! :o)

Vakkert Liv sa...

hmm, dette blir spennende å finne ut hva er :)
Jeg er også kommet godt igang med julepresangene, ikke fordi jeg må, men fordi jeg liker det!!

Albertines verden sa...

Godt å være i gang med årets julegaver. Har tenkt å forberede lister nå utover. Vet akkurat hvor travelt det blir med butikken utover, og da er det godt å være litt i forkant. Hjertene ble veldig godt mottatt, og en del av dem har to, for lagde det da datteren min sluttet også. Forrige gang var det med en engel på. Går ganske fort å lage, klipper alle først, styker deretter på alle motiv, syr så sammen osv. Akkurat som en liten fabrikk, og fyll og håndsømmen til slutt er perfekt foran tv`n. Ønsker deg en riktig fin helg.

MOLLY sa...

Jepp nå skal vi kose oss, kos deg du også:))

Blå-hvit samlemani sa...

Så flink du er til å få gavene i hus. Selv er jeg ikke begynt å tenke på gaver enda. jeg syns det er så koselig å kjøpe julegavene i desember, mannen og jeg tar en ettermiddag. Utstyrt med liste tar det ikke så lang tid..

I år håper jeg å få gjort litt shopping på nett...