torsdag 4. september 2008

Berthas Oldebarn

Ta-da!!! Da har jeg endelig fått tak i ekte Green Gate kopper med teskjeer til, samt et håndkle som jeg har tenkt å bruke som duk.

Og du og du for en koselig butikk! Kjempekoselig hun dama som eier butikken! Den lilla posen som jeg fikk tingene mine i, er dekorert av sønnen hennes på 6 år. Og så hadde hun et bilde av han på en skillevegg i butikken (eller noe sånt), og det bildet var vel ca 2x2 meter (sånn cirka...). Veldig flott! Hun skrev meg opp på en liste sånn at hun kan sende meldinger om når hun får inn nye varer, pluss at hun planlegger en "julekveld" der hun presenterer årets julepynt (...etter åpningstide... tror jeg...). Og da kommer sikkert Emmeline også, tenkte jeg... Tenk å få treffe selve Emmeline da... det kan bli veldig moro!
Anbelfaler alle i Bergensområdet til å ta turen til Sletten senter og Berthas Oldebarn!

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen! Nå skal jeg lage meg en kopp kakao i de nye Green Gate koppene... mmm...

5 kommentarer:

prinsessa1976 sa...

Jeg må innrømme at koppene er nydelige. Jeg kjenner hjertet blir som smør når jeg ser disse. Tror dama må begynne å samle selv på disse. Siden du har to kopper kan jeg komme å prøvedrikke kakao sammen med deg. Ha en fin fin fredag og takk for kommentaren på bloggen :O)

Tiril sa...

Liker og de koselige koppene, de nye høstfargene er bare herlige.
Blir nok litt av de å se på bloggen utover høsten.
Ha en fin helg, her i vest er der veldige regnbyger, så det er tydelige høsttegn hos oss,

mali-mo sa...

Kjempefine kopper du har fått kjøpt deg. Kjøpte noen med blomster på i sommer, men de skal jeg jo ha i annekset. Kanskje disse kan bli bykoppene mine? ;) God helg!

Mia sa...

Gratulerer med nye Green Gate kopper! Jeg er også veldig glad i tingene fra Green Gate og har en kanne med samme prikkene, bare at fargen er turkis istedet for rødt.

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Og da jeg scrollet lenger ned her hos deg så jeg de fine heklelappene dine og da "kjente" jeg deg igjen fra e-mailen din tidligere i sommer. Jeg tror ikke du nevnte at du har blogg i mailen din, Men det var kjempekoselig å finne deg her i Blogglandia. Lykke til med hekling!

Emmeline sa...

Jeg må bare le litt for meg selv...Selveste Emmeline;) hehehe, Du må ikke ha store forhåpninger. Jeg er VELDIG vanlig!!

Tusen takk for kjempekoselig hilsen på bloggen min, måtte innom og titte litt her hos deg. Ser vi har samme smak i kopper ( smil) og samme smak i butikk...GØY!

Du må ha en fin fin kveld. Klem