lørdag 13. juni 2009

I dag ble det nybakte rundstykker til frokost, og da måtte vi pynte bordet litt. Ungene syns det var stas med servietter, lys og hortensia (og mor like så). Siden gikk turen til byen, Vilvite-senteret og kinoen.
I tillegg ble det nytt trekk til strykebrettet, brukte noe stoff jeg kjøpte fra Stoff & Stil for en evighet siden. Ble ganske fornøyd! Og enkelt var det også! De vakre gardinene i bakgrunnen har jeg avet etter mormor, og de er de vakreste gardinene jeg har. Er så glad i dem! Siden jeg bare har en lengde, så henger de på gjeste/syrommet da vinduet der er ganske smalt. Det passer helt perfekt!
Ønsker alle en riktig fin lørdagskveld!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Skikkelige fine bilder. Det ser ut som dere har kost dere skikkelig. Flott at dere har hatt en fin dag. Dere får ha en forsatt fin kveld. Kos dere. Klem fra mamma.

Magny sa...

kosleig hos deg...
mange klemmer ***

Anna Lisa sa...

Koselig dokke hadde det.Så fint pynta
Og fint strykebrettet.

Du dei lommene du spurte om, dei har eg ikkje laga sjølv, men kjøpt på SKEIDAR til 49 pr stk :)
Kjempe billig :)
Ha en fin søndag
Klem

siren sa...

Oi, det så skikkelig koselig ut...nystekte rundstykker til frokost, mmm...kan jo nesten ikke bli bedre! :)

Camillas romantiske hjem sa...

Strykebrettet ble kjempesøtt!! takk for koselig besøk på bloggen min, oppskriften på nettet ligger ute hvis du vil ta en titt:-)

Ha en flott kveld!

Camilla:-)

Tante Polly sa...

Tusen takk for en kjempe hyggelig kommentar fra deg. Alltid koselig med kommentarer. og så koselig blogg du har.. Her skal jeg stikke innom flere ganger. Ønsker deg en strålende sommerdag!!! :O)