tirsdag 1. juni 2010

Halveis i 30 Day Shred-treningen!

Jippi! Nå er jeg halvveis i 30 Day Shred-treningsopplegget!!! Og om 15 dager når jeg er "ferdig", så drar jeg 14 dager til Syden!!! Jippi!!! Men..... jeg kommer til å ta med bærbar DVD-spiller for å begynne på opplegget på nytt igjen! Denne gangen skal jeg følge opplegget for viderekommende, dvs følge hun som gjør øvelsene med tyngst belastning :-) Rockeringen skal selvsagt være med i kofferten, pluss at det er vannaerobic på hotellet der vi skal bo. Så det kommer nok til å bli en ganske så aktiv, men likevel herlig, ferie! Skal spise is, og nyte masse god mat og drikke!


I går kom siste pakken med sykkelutstyr fra Chain Reaction Cycles. Nå har jeg fått meg:
- sykkeltruse med padding
- 3/4 lang sykkelbukse med padding
- lang sykkelbukse med padding
- sykkeltrøye
- sykkeljakke (vindjakke)
- sykkelsko
- sykkelhansker
- sykkelregnbukse
- regnovertrekk til sko
- sykkelsokker
- sykkelbriller med utskiftbare glass
Alt er i merkene Shimano, Adidas, Polaris, Madison og Endura. Stikk gjerne innom Chain Reaction Cycles for gode prise og rask levering.

Ellers så er jeg svært fornøyd med proteinpulveret Prozyme fra Tech Nutrition. Faktisk så er jeg så fornøyd at jeg har tenkt å bestille en 3 kg kartong med sjokoladesmak. Den har de nå på kampanje til 699,- (jeg betalte 349,- for 750 g på XXL).

1 kommentar:

talkaboutshoes222 sa...

Merry Christmas!!!!!!!!!!!!1


Christmas will coming, Nike air max 90 pas cher sneakers on sale in our store,nike air max 90 sport shoes can give you a unique Christmas Day.The cheapest nike air max 95 and air max 90 new design sports winter shoes save 60% to sale.