torsdag 3. juni 2010

Fremgang :-)

I løpte av de tre siste dagene har jeg gjennomført 16, 17 og 18 av 30 Day Shred med Jillian Michaels. Level 2 er fortsatt ganske så hardt for armer og mage, litt lettere for beina og pusten. Men jeg merker tydelig framgang. Og det er jo kjempemoro! Blir i så utrolig godt humør av det!Da jeg begynte å trene for ca 7 uker siden, startet jeg med å gå raskt en tur i en løype som jeg tidligere har gått i. Da brukte jeg nøyaktig èn time på den løypa. I forgårs gikk jeg samme løypa, men jeg mer jogget enn jeg gikk. Da brukte jeg 50 minutter, altså 10 min kortere enn for en drøy måned siden. Det er hva jeg kaller framgang, og det er utrolig inspirerende! Så det er ikke alt som kan måles i cm og kg, man må være oppmerksom at framgangen kan kommer på flere områder.I morgen ankommer ProZyme proteinpulveret fra Tech Nutrition. Bestilte pakken onsdag, så det kan man vel kalle kjapt levert! Er i hvert fall veldig fornøyd så langt!

I morgen skal mannen min sykle Bergen-Voss, og ungene og jeg skal hente han på Voss. Blir spennende å se om han klarer å sykle på tiden som han har satt seg som mål, nemlig 4:55. Det blir en betydelig forbedring fra ifjor, men nå i år sykler han i gruppe med Bergen Cykleklubb, så det blir nok et helt annet opplegg. Ønsker han lykke til!

Søndag skal minstemann opptre i forestilling i barnehagen, den aller siste sommerfesten da han begynner på skolen til høsten. Han skal være Bamsefar i Thorbjørn Egners "Dyrene i Hakkebakkeskogen". Det gleder vi oss enormt til!!! Minstemann har sunget og øvd i flere uker nå, og kan alle sangene på rams! Er helt overveldet over hva disse små kan klare å lære seg utenat på så kort tid. Tenker det blir felt en tåre eller to...

God helg ønskes alle som er innom bloggen min :-)

2 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Har ikke vært hos deg før, tror jeg. Takk for at du vil være med på min giveaway :)

Høres ut som du koser deg med treningen :)

Hilsen Margrethe

Air Max90 sa...

Christmas will coming, Nike air max 90 pas cher sneakers on sale in our store,nike air max 90 sport shoes can give you a unique Christmas Day.The cheapest nike air max 95 and air max 90 new design sports winter shoes save 60% to sale.