lørdag 14. november 2009

Sissel og Odd...


ble med hjem fra handleturen i dag! Herlig, rolig og stemningsfull musikk fra to veldig flotte musikere. Favoritten er nok "Det lyser i stille grender". Liker så godt teksten av Jakob Sande. Har så vidt hørt gjennom platen, og jeg anbefaler den på det varmeste!

5 kommentarer:

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Charlotte! Takk for hyggelig hilsen:) Ja, gjett om jeg har kost meg med flotte interiørbøker i dag!! De var faktisk flotte alle sammen! Anbefales! ... og du har kost deg med herlig julemusikk, skjønner jeg? Takk for tips! Må kjøpe meg den cd'n jeg også:)

Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Klem
Anette:)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Takk for hyggelig hilsen hos meg! Ja, det bildet av Gillisholm tatt på kveldstid er bare vakkert!

Denne cd'n ønsker jeg meg til jul - det er sikkert masse vakker musikk - stemningfult på denne tiden!

Ha en fin søndag!
Klem Cathrine :-)

Christine Louise sa...

Ja, stolputene er også kjøpt på Åhlens, til bare 99 kr stk. Med innerpute. Så prisen er ikke noe å si på i hvertfall. Veldig greit at man bare kan ta de av og vaske. Så slipper du å trekke om stolene i tillegg..

Klem fra meg..

Anne sa...

Å, julemusikk er så koseleg:)
Ha ei herleg veke!
Klem Anne

Glassveranda sa...

Takk for hyggelig besøk på Glassveranda! Godt å se at det er flere enn jeg som allerede lytter til julemusikk :)) Jeg har ikke denne CDen enda, men ser ikke bort fra at også den kommer i hus etterhvert ;) Må jo ha noe ny musikk til arbeidet når jeg tar fatt på de Tilda-dukkene :)

Ha en fortsatt fin helg!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.