tirsdag 27. mai 2008

Bursdag og litt til.

I går hadde jeg bursdag, og i den forbindelse fikk jeg mange flotte blomster.

Lillebroren min kom med 50 roser. Og de er bare så nydelige.

Disse blomstene skal plantes i en zinkbalje ute. Det kommer til å bli kjempefint!

Ellers så ser det ut til at jeg klarer å få noen pelargoniumer til blomstre, venter i spenning på noen knopper som snart spretter ut.
Her er et bilde av en Tildadukke som jeg sydde ifjor, sammen med noen lys jeg kjøpte i København. Duken er fra Lene Bjerre.
Legger også ved et bilde av en madonna som jeg også kjøpte i København, sammen med noen fine Sia telysestaker som vi fikk av gode venner til jul. Ildtoppen er en hardhaus; ME LIKE!

3 kommentarer:

Albertines verden sa...

Heisan. Gratulerer med nettopp overstått dag. Har hvit sofa og 2 troll. Legger ett hvitt pelsteppe over (halv pris på KID). Det tar faktisk av veldig mye og skåner sofaen. Det kan vaskes, samme kan trekkene på EKTORP. Men vi sitter ikke i den hver dag. Clogsene er helt vanlig i størrelse, jeg bruker 39 til vanlig, og 39 i dem passer perfekt. Har ett par hvite med knyting også. Det er så godt å gå med. Ha en fortsatt fin uke!

Charlotte sa...

Takk for gode tips! Har bestilt Calou Clogs fra Mollys Heaven, men sofaen tror jeg vi venter litt med. Men skal prøve trikset med å dekke til sofaen med pelsteppe, det skal prøves til høsten.

Nå gleder jeg meg til pakken fra MH kommer! En fortsatt fin uke til deg også!

Anna Lisa sa...

Riktig god helg til deg også:)
Ja blir ei spennande helg for oss her i heimen. Håpa det ikkje blir fødsel på Tuva sin dag( søndag) eller Anika elste jenta sin dag (mandag)..spennande:)
Klem