søndag 18. mai 2008

17. mai 2008

I går feiret vi 17. mai i strålende flott vær! Vi gikk i tog fra Mildeheimen til Hjellestad skole. Anna gikk sammen de andre elevene på 1. trinn. Hun fikk også være med å bære klassens fane, og det var stor stas! På skolen hørte vi på 4. trinn som sang, samt to jenter som holdt tale. Etterpå var det kake og brus i gymsalen, før vi avsluttet med oppgaver i "Parken rundt". Anna fikk inn en fulltreffer på første forsøk i svampekasting, til stor glede for alle som så på (untatt han stakkaren som var målet da...). Jon Kristian fikk også inn en fulltreffer der, kjempemoro!

Vel hjemme igjen kom onkel Dag-Are og spiste rømmegrøt sammen med oss, før vi dro bort i Skagetjernveien for å grille. Der spiste vi god mat og deilige kaker, ungene hoppet på trampoline og vi voksne var vel egentlig fint ferdige på det tidspunktet (+ at vi var stappmette!!!).

Alt i alt en hyggelig dag, men samtidig er det godt det er ett år til neste gang. Legger ved et bilde av spisestuebordet vårt, som er pyntet i nasjonalfargene.

1 kommentar:

Anonym sa...

güzel yer he

kurye