torsdag 3. februar 2011

Ømme muskler og riktig treningstøy

I dag er det tredje dagen med rockeringen (siden forever!!!), og i dag gjorde det ganske vondt i magen. Kjente at jeg var skikkelig øm og sår, spesielt i sidene. Vet fra i fjor at dette er noe jeg bare må gjennom, så det er bare å bite tenna sammen og holde det ut. Faktisk så er det ikke så ille når man kommer igang. Etter et halvt minutt er det faktisk utholdbart!!!


Noe som irriterte meg grenseløst da jeg trente med rockeringen i fjor, var at alle toppene/t-skjortenen jeg trente med, hele tiden gled opp. Det er ikke noe særlig behagelig, og i hvert fall ikke noe særlig å se på!!! Tro meg! For en stund siden kjøpte jeg meg noe av Kari Traa sitt tekniske treningsundertøy. Endte opp med en t-skjorte og en tights som går rett nedenfor kneet. T-skjorten (og tightsen) sitter såpass støpt at den ikke sklir oppover (nedover), helt supert! Noe verdt å tenke på når man skal bruke rockering. Trenger ikke være samme merket, men plaggene må sitte godt inntil kroppen uten å stramme sånn at det blir vondt.


I dag brukte jeg rockeringen sammenhengende i 10 minutter, og det gikk helt fint. Får se om jeg tar en økt til seinere i dag :-) Herlig å være igang igjen!!!

Begge bildene er lånt fra nettbutikken White Planet

1 kommentar:

Tomines hjem sa...

Hei på deg. og tusen takk for tips på treningstøy.. jeg har vært inne på siden til bebe nå og sett, og det var absolutt lekkert.. jeg kjøper det meste fra usa eller kina på nett, så dette passet meg perfekt.. tusen takk..

lykke til med rockeringen.. haha.. jeg er håpløs og får ikke til så mye som en runde...

happy weekend.. husk give away hos meg verdi 3000,- pågår nå!!!

♥♥