torsdag 3. september 2009

Stoff & Stil

Handleturen i går ble avsluttet med et lite besøk hos Stoff & Stil. Her kjøpte jeg litt stoff som skal bli gardiner og puter til Anna sitt rom når vi er ferdige med å male det. Hun ønsker seg lilla rom, men det blir nok tilbehøret som blir lilla. Veggene skal bli eggehvite :) Kjøpte et nokså tynt bomullsstoff til gardinene, men har tenkt å fore med blendestoff. Hun får morgensolen inn på rommet sitt, og da kan det være greit med lystette gardiner.
I tillegg kjøpte jeg meg en skjærelinjal, grei å ha når jeg bl.a skal legge opp bukser (jeg er ganske så kort i beina... men det er vel bedre enn å være kort i hue, ikke sant... hahaha!).

Ned i handlekurven havnet også sjablong med tall og bokstaver, samt tekstilmaling. Uante muligheter, ikke sant?! Vaskeriklehengere ble også med hjem, tenkte å sy trekk til å ha på dem. Fant også noen søte symerker til ungene, kjekt å pynte opp klærene med.
Jepp, det var det jeg handlet på Stoff & Stil. Prøvde å ta bilde av det jeg kjøpte på Ikea også, men da utåndet batteriet på kameraet, så det får vente.

Ønsker alle en fin torsdag!

4 kommentarer:

Missfryd sa...

Så hyggelig at du vil være med i trekningen min:-)
Skjønne stoffer du har funnet på Stoff og Stil. Der er jeg rett som det er:-)
Klem Ingrid

Fru Luna sa...

Så mye fint fra Stoff og stil :) Håper jeg kommer meg til Oslo snart slik at jeg også får tatt turen innom den butikken...
Tusen takk for tips om Twilightbøker! Jeg er nå begynt på tredje boka, kjøpte de på onsdag, så her går det unna ;) Helt utrulig hvor hektet man blir. Jeg leste hele andre boken i går, for jeg klarte rett og slett ikke legge boka fra meg...
Ha en flott ny uke!

Fru Luna sa...

Nyyyydelig musikk :)

Fru Luna sa...

Håper det er greit at jeg også lagde en spilleliste med denne sangen...